Kumppani

Contable Oy:n toiminnan merkittävä osa on toimia kumppanina talousalan toimijoille. Kumppanuus merkitsee meille loppuun asti viimeisteltyjä toimintatapoja, joissa talousalan toimija ulkoistaa tehtäviään Contablelle. Kumppanusmottomme on: "Mikä tahansa tehtävä teillä onkaan, se sopii myös meidän tehtäväksi."

Kumppanuus merkitsee joskus myös haasteita, ja tähänastisiin kokemuksiin perustuen olemmekin luoneet palvelutoimintamallin, jossa kumppanimme tietää mitä milloinkin teemme. Pystymme tuottamaan tehtävistämme niin tosite-, tunti-, kuukausi- kuin tapahtumapohjaistakin raportointia.

Luottamukselliset vaitiolo- ja salassapitosopimukset ovat luonnollinen osa toimintaamme. Kunnia-asiamme on toimia kumppanimme työn suorittajana eikä kilpailla siellä missä yhteistyö on voimaa.

Mahdolliset haasteet kumppanien sähköisten järjestelmien integroinneissa pyritään ratkaisemaan uusimman tekniikan avulla. Huolellinen suunnittelu ja toteutus takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Oheisessa kuvassa on kuvattu toimintaamme sekä sähköisten järjestelmiemme mahdollisuudet. Olemme aina valmiit tuottamaan ammattitaitoista taloushallintoa yhteistyössä kanssanne!